top of page

DANKWOORD

Bij de totstandkoming van dit boek ben ik bijzondere dank verschuldigd aan mijn enthousiaste docent financiële planning en aan mijn gemotiveerde medecursisten. Veel dank ook aan Esther Singendonk, communicatieadviseur van de Atletiekunie en Sven Jansons, een jonge talentvolle tienkamper die deel uitmaakt van het talententeam van Papendal. Zij hielpen mij bij het vergaren van financiële kennis en de wetenswaardigheden rondom atletiek.


Dit boek zou nooit tot stand zijn gekomen zonder de support van mijn lieve vrouw José. Fantastisch dat zij er geen probleem mee had dat ik vele avonden en weekenden doorbracht in mijn studeerkamer. Zij voorzag alle afgeronde hoofdstukken geduldig van het eerste commentaar en zij leverde mij de informatie over schadeverzekeringen.


Het manuscript van dit boek was verre van volmaakt. Kees, Tom, Anke, Ger, Monique, Eelco, Wim, Yvonne, Esther en Sven, hartelijk dank voor jullie enorme doorzettingsvermogen om de eerste versie van dit boek uit te lezen en mij te voorzien van nuttige feedback. Ik dank Roos voor haar geduld en alle tips en aanwijzingen om dit boek beter leesbaar te maken. Erik was zo vriendelijk om het boek nog één keer door te nemen op taalfouten.


Ik ben ongelofelijk blij met mijn zoon Bart die deze website voor mij maakte en mijn zoon Max die me hielp bij de marketing van dit boek.

Dankwoord: Tekst
bottom of page